Eğridere Çarşısı No:13 Merkez/ÇORUM

Şato Lojistik Şampiyon Oldu

11.06.2012
966
Şato Lojistik Şampiyon Oldu

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD)Çorum Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Orta Kuşak Futbol Turnuvası’nın 17. Şampiyonu finalde Alaca Büyükhırka Belediyespor’u zorlu final karşılaşmasının ardından 3-2 yenen Şato Lojistik takımı oldu.
Turnuva 20 takımın 4 grupta yaptığı mücadele ile başlarken, Cumartesi günü oynanan final karşılaşması turnuva sona erdi.
Nefeslerin tutulduğu final mücadelesinde Şato Lojistik ve Büyükhırka Belediyesi takımlarının mücadelesi tam bir gol düellosuna sahne olurken, futbol severler karşılaşmadan büyük keyif aldılar.
Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında 5. Dakikada Ömer 12. Dakikada Hayati ile 2-0 öne geçen Şato Lojistik’in farkı daha da artırması beklenirken Alaca Büyükhırka Belediyespor 29. Dakikada penaltıdan Fatih ile bulduğu golle kolay kolay pes etmeyeceğini gösterdi. İkinci yarıda her iki takımın kalesinde sayısız net gol pozisyonları yaşanırken Alaca ekibinin kaçırdığı goller karşılaşmaya ayrı bir heyecan kattı. Büyükhırka Belediyespor forvet adamlarının hovardaca kaçırdığı pozisyonların ardından 41. Dakikada Şato Lojistik takımından Menderes takımının 3 golünü ağlara göndererek takımın biraz nefes almasına yardımcı oldu. Kalesinde gördüğü 3. Gole rağmen oyundan kopmayan Büyükhırka Belediyesi 48. Dakikada Şevket’in golüyle tekrar farkı bire indirdi. Orta hakem Yüksel Basar’ın bitiş düdüğüne kadar iki takımda sayısız gol fırsatından yararlanamayınca karşılaşma Şato Lojistik’in 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.
Bu sonucun ardından Alaca Büyükhırka Belediyespor’u 3-2 yenmeyi başaran Şato Lojistik bu yıl 17.’cisi düzenlenen Anadolu Gazeteciler Derneği(ASGD)’nin şampiyonu oldu.

ETİKETLER:
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: